ENTEXT I OVE GODINE SVRSTAN U “100 NAJVEĆIH U CRNOJ GORI: Sve se zasniva na povjerenju, sigurnosti i integritetu

Blog | 15-Jun-2022

PAŽLJIVO BIRAMO NAJBOLJE OD ONOGA ŠTO SVIJET IMA DA PONUDI I OMOGUĆAVAMO KLIJENTIMA DA DOŽIVE KVALITET, STIL I UDOBNOST.

Poslovni rezultati koje je naša kompanija ostvarila u prethodnom periodu svrstali su nas i ove godine u “100 najvećih u Crnoj Gori” u kategoriji srednjih preduzeća i to u čak četiri kategorije. Prema ostvarenoj dobiti, u kategoriji srednjih preduzeća, na rang listi našli smo se na 95. poziciji, po prihodu na 63. poziciji, a po broju zaposlenih na 85. poziciji. Kada je u pitanju djelatnost (trgovina) nalazimo se na 46. mjestu.

Inovativnim pristupom prodaji proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera, ENTEXT d.o.o. više od 30 godina unaprijeđujemo servis koji pružamo klijentima, postavljajući nove standarde na tržištu. Naš tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima, kojima se trudimo da omogućimo najbolje iskustvo, te da svaku ideju pretvorimo u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

Izgradili smo stabilan poslovni sistem, koji je uvijek spreman da odgovori najsloženijim zahtjevima tržišta, i koji je u potpunosti usklađen sa važećim svjetskim standardima. Prateći viziju širenja trgovačke mreže, prošle godine otvorili smo franšizni maloprodajni objekat Kare Design na oko 740m² u Podgorici.

Težimo da omogućimo najbolja rješenja investitorima,  projektantima, izvodjačima i  podizvodjačima ili privatnim  kljientima, bilo da su u pitanju  proizvodi ili servis. Zahvaljući tome sarađujemo sa renomiranim svjetskim brendoviram koji su lideri u svojim oblastima.

Osim pažljivog odabira proizvođača koji će se naći u našoj ponudi, posebna pažnja obraća se na kvalitet, moderan dizajn, izbor vrhunskih materijala, kao i na jednostavnu montažu i sigurnost. Sastavni dio usluge čine i profesionalna edukacija o proizvodima, podrška trgovcima i arhitektama, snabdijevanje partnera i klijenata svim potrebnim katalozima, uzorcima i podacima o tehničkim karakteristikama.

Prepoznajući značaj kadrovskih potencijala, konstantno podstičemo zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreiranjem prijatne radne atmosfere.

Osnivanjem ENTEXT Investa i ENTEXT inženjeringa, kao i Hidrocoma, zaokružili smo  visokoprofesionalni servis, koji se mjeri zadovoljstvom naših klijenata. U saradnji sa partnerima, osnovali smo firmu Ventura Partners koja je već prepoznata po gradnji velikih stambeno-poslovnih objekata. Osim na tržištu Crne Gore, od prisutni smo i na tržištu Srbije, a prošle godine otvprili smo franšiznu radnju Kare Design u Podgorici.

Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja  naše kompanije ogledaju se u težnji da uvijek budu u  skladu sa svim savremenim kretanjima djelatnosti koju  obavljaju.

Neprestano radimo na poboljšanju ponude, pa smo i prepoznati kao kompanija sa kojom počinje i završava se gradnja svih važnih projekata u Crnoj Gori – resorti, hoteli, restorani, apartmani, stambeno-poslovni objekti. Samo neke od referenci su: hotel Hilton, Hotel One&Only, Regent Montenegro, Maestral, The Chedy Lustica Bay, resorti Porto Novi, Porto Montenegro, Lustica Bay, stameno-poslovni objekti Čelebić City Key, Zetagradnja Central Point, VHM development Emerald Gardens, Elit, zatim Lux Admiral Porto, poslovna zgrada Glosarj, prostorije Zavoda za transfuziju Crne Gore i mnogi drugi.

Projekat „100 najvećih“ se po drugi put realizuje u Crnoj Gori, sa ciljem da se doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime, kroz promociju pozitivne dobre poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.