GEBERIT SESTRA: susret dizajna i funkcionalnosti

Blog | 14-Apr-2022

Geberit Sestra dolazi u obliku kvadrata ili pravougaonika i dostupna je u 16 dimenzija i 3 boje - bijeloj, sivoj i crnoj. Ova tuš kada lako se može postaviti na pod ili ugraditi u ravan poda.

Jedan od noviteta Geberit porodice, tuš kada Sestra, za kratko vrijeme osvojila je srca kupaca i postala dio mnogih domova. Unikatnog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena i protivkliznog svojstva, sa inovativnim tehničkim detaljima, nova tuš kada od kamene smole upotpunila je Geberitov asortiman za moderna kupatila. Njen kvalitet omogućio je da u kratkom roku postane popularno rješenje za savremeno dizajnirane tuš prostore.

Geberit Sestra dolazi u obliku kvadrata ili pravougaonika i dostupna je u 16 dimenzija i 3 boje - bijeloj, sivoj i crnoj. Ova tuš kada lako se može postaviti na pod ili ugraditi u ravan poda. Zahvaljujući velikom broju mogućnosti i dimenzija modela, Sestra zadovoljava različite vrste zahteva, bilo da je u pitanju renoviranje starog kupatila ili gradnja novog.

BEZBJEDNA POVRŠINA PRIJATNA NA DODIR

Ovaj model tuš kade napravljen je od mineralnog, sintetičkog materijala koji podsjeća na kamen. Odlikuje je izuzetna čvrstina, što pruža sigurnost prilikom ugradnje i korišćenja. Primjera radi, najmanja dimenzija u kojoj ova tuš kada dolazi je 80 × 80 cm, a teška je 40 kilograma. Iz tog razloga, ne postoji nikakva opasnost da će materijal vremenom biti deformisan ili oštećen. Izgled koji podsjeća na strukturu kamena predstavlja ne samo vizuelno lijepu i prijatnu površinu, već i površinu sigurnu za upotrebu - blago je hrapava, što sprječava proklizavanje.

Estetika je od velike važnosti za Geberit. Dizajn ove tuš kade je takav da bi svako lako mogao da je zamisli u svom kupatilu. Kada je izbor boja u pitanju, ova tuš kada dolazi u tri lako uklopive nijanse – bijeloj, crnoj i sivoj. Izbor dimenzija u kojima se može poručiti je velik, kako bi svako mogao da pronađe rješenje koje mu odgovara.

Dostupna je u čak 16 dimenzija – širina kade može biti 70, 80 ili 90 cm, dok se dužine kreću od 90 do 170 cm. Geberitov samočisteći sifon koji je sastavni dio ove tuš kade omogućava visok nivo higijene. Centralni poklopac jednostavno se može ukloniti, a unutra se nalazi umetak sa zupcima koji se lako može izvaditi pri svakodnevnom čišćenju.

Pri pomisli na renoviranje kupatila, obično nas zaboli glava od količine posla koji to podrazumeva, ali makar sa Geberit Sestrom glavobolje neće biti. Ugradnja Sestre je izuzetno jednostavna i ne zahtijeva posebne vještine. Debljina od samo 4 centimetra omogućava da se ova tuš kada lako ugradi na površinu ili u ravan poda, što će vašem kupatilu dati moderan izgled, ali i više mjesta za ostale elemente.

Ideja vodilja Design meets function učinila je da ova tuš kada obuhvati svu suštinu ponude Geberit proizvoda. Funkcionalnost, udobnost pri korišćenju i besprekoran dizajn su ideje koje Geberit neprekidno njeguje i podiže na viši nivo.

Ova tuš kada dostupna je u ENTEXT maloprodajnim salonima u Podgorici i Kotoru.