Aktuelnosti

ENTEXT i ove godine svrstan u “100 najvećih u Crnoj Gori”

Aktuelnosti | 25-Aug-2020

37. po prihodu

48. po dobiti

87. po broju zaposlenih

31. u djelatnosti (trgovina)

21. najbrže rastuće preduzeće

 

Poslovni rezultati koje je naša kompanija ostvarila u prethodnom periodu svrstali su nas i ove godine u “100 najvećih u Crnoj Gori” u kategoriji srednjih preduzeća i to u čak pet kategorija. Prema ostvarenoj dobiti, u kategoriji srednjih preduzeća, na rang listi našli smo se na 48. poziciji, po prihodu na 37. poziciji, a po broju zaposlenih na 87. poziciji. Kada je u pitanju djelatnost (trgovina) nalazimo se na 31. mjestu.

Ono što nas posebno raduje i čini ponosnima jeste činjenica da smo ove godine ušli u kategoriju najbrže rastuće kompanije i rangirali se 21. mjesto. U ovoj kategoriji rangirane su kompanije koje u u poslednje tri godine u kontinuitetu ostvaruju  rast prihoda, odnosno one koje u poslednje dvije godine ostvaruju pozitivan neto poslovni rezultat sa istim ili većim brojem zaposlenih.

Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije, ogledaju se u težnji da uvijek budemo u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavljamo.

"Prateći zahtjeve tržišta, kompanije ENTEXT d. o. o. iz godine u godinu ostvaruje konstantan rast. Izgradili smo stabilan poslovni sistem, koji je uvijek spreman da odgovori najsloženijim zahtjevima tržišta i koji je u potpunosti usklađen sa važećim svjetskim standardima.", istakla je Ana Radonjić, izvršna direktorka ENTEXT kompanije.

Trudimo se da crnogorskom tržištu pružimo najbolji kvalitet i uslugu i upravo to nas čini boljima iz godine u godinu. Hvala klijentima na dugogodišnjem povjerenju i kolegama na posvećenosti, trudu i radu

Prethodnu godinu završili smo sa neto prihodima od preko 16.397.963 eura i sa neto dobiti u ukupnom iznosu od 721.580 eura.

Projekat „100 najvećih“ se po drugi put realizuje u Crnoj Gori, sa ciljem da se doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime, kroz promociju pozitivne dobre poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Tagovi
Nagrade
Povezano