Kako odabrati pravi namještaj za kupatilo?

Blog | 07-Oct-2022

Dijelimo sa vama ideje koje će vam pomoći da odaberete savršen namještaj za svoje kupatilo, a ujedno ga učiniti mnogo ljepšim i organizovanijim prostorom.

Sigurni smo da se mnogi od vas bore sa gomilom stvari u kupatilu koje jednostavno ne znate gdje smjestiti. Kada je u pitanju odlaganje i dobra organizacija svih onih stvari koje svakodnevno koristimo u kupatilu, dobar kupatilski namještaj je neophodan dio priče.

Namještaj za kupatilo je prešao dug put od jednostavnog ormarića na zidu do efikasnog skladišta koje je ovih dana jednako efikasno kao ono koje srećemo u kuhinji. No, prije nego što potražite namještaj, razmislite šta uopšte trebate da odložite u samom kupatilu, kao i da li će se vaše potrebe za odlaganjem stravari povećati u budućnosti.

Kupatilo zaista nudi različite mogućnosti kada je u pitanju ugradnja namještaja. Podni namještaj za kupatilo uključuje ormare i police. Lako je dostupan, ali ga treba pažljivo isplanirati kako bi prostorija bila što prostranija i kako bi se olakšalo kretanje. S druge strane, namještaj za kupatilo montiran na zid uključuje manje predmete kao što su ormarići, kao i veće zidne toaletne jedinice sa prostorom za ormar ili fiokama ispod i umivaonikom iznad.

Naravno, jasno je da namještaj na zidu odnosi apsolutnu pobjedu zato što pod čini slobodnim što automatski stvara utisak dodatnog prostora koji takođe može poslužiti kao mjesto za odlganje. Zidni ormarići sa ogledalom kombinuju dva obavezna elementa u jednom. Iako je prostor u ormaru iza ogledala često plitak, može biti posebno koristan za male predmete koji bi se izgubili u većim ormarićima.

Umivaonici i ormarići zapravo spajaju dva osnovna elementa za kupatilo i predstavljaju korisnu uštedu prostora. Jedinice za fioke i ormare će imati najviše prostora za skladištenje, ali elegantne konzole u stilu klasičnog stola mogu imati tanke fioke ili otvorene police ispod umivaonika, kao i dodatan prostor na radnoj površini.

Ugradni nameštaj je prostorno efikasan način da se sve spakuje kako treba, a da kupatilo ne deluje kao skučen i previše ograničen prostor. Takođe može da stvori estetiku koju želite, bilo da je to klasičniji izgled, ili elegantan i moderan. Samostojeći kupatilski nameštaj može da bude fantastičan izbor, a njegova dodatna prednost je u tome što ćete moći lako da promijenite njegov položaj u budućnosti.

Namještaj za kupatilo može biti savremen i minimalan u svom izgledu, ili imati klasičniji izgled. Savremeni kupatilski namještaj je često bijele boje i sjajne završne obrade, što mu daje mogućnost da bolje reflektuje svjetlost i kupatilo načini vizualno većim. Naravno, uvijek postoji mogućnost odabira savremenog namještaja sa drvenim elementima koji će svakako dodati malo topline i udobnosti.Drvo je inače rado viđen gost kada je izrada kupatilskog nameštaja u pitanju pre svega zbog njegove čuvene izdržljivosti u vlažnom okruženju.

U našoj kompaniji dostupan je veliki broj kupatilskog namještaja koji se razlikuje po dizajnu, završne obrade i boje, cijeni, kao i dimenzijama.Zakažite konsultacije i mi ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor, koji u skladu sa vašim budžetom.

*Na fotografijama prikazan namještaj brenda Geberit i Royo.

ISKORISTITE 15% POPUSTA NA KOMPLETAN ASORTIMAN KUPATILSKOG NAMJEŠTAJA U ENTEXT MALOPRODAJNIM SALONIMA.

NAČINI FINANSIRANJA:

  • Mogućnost plaćanja CKB Shop&GO platnom karticom, do 12 mjesečnih rata, bez kamate
  • Mogućnost plaćanja do 36 mjesečnih rata, bez kamate uz NLB kredit na licu mjesta

ZAKAŽITE SASTANAK SA NAŠIM SAVJETNICIMA U PRODAJI, ARHITEKTAMA, DIZAJNERIMA ENTERIJERA I RECITE DA NAJBOLJOJ PONUDI DO SADA!

SALON ENTERIJERA PODGORICABulevar 21.maja bb, Donja Gorica
T: +382 (20) 260 833
T: +382 (67) 644 908
E: salonpg@entext.me
Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h - 20:00h

SALON ENTERIJERA RADANOVIĆIRadanovići bb
T: +382 (32) 328 621
T: +382 (67) 616 387
E: salonko@entext.me
Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h - 20:00h