ENTEXT Kupatilo

Kupatilo je prostor u kome počinješ i završavaš svoj dan. Ono, pored osnovne namjene, ima i ulogu da smiri, opusti i oslobodi stresa. Zato mora da bude vrhunskog kvaliteta i izgleda, a prije svega mora da bude prilagođeno tvojim potrebama.

Budi Classy, odaberi ENTEXT kupatilo i plaćaj na rate, bez kamate.

Sve što ti je potrebno da renovirate kupatilo upakovali smo u posebnu ponudu. Španska keramika Pamesa, sanitarije Geberit, njemačke česme i tuš sistem Hansgrohe, tuš paravan Huppe. Kada su u pitanju ugradna tijela – tuš kanalica je brend ACO, dok je ugradni vodokotlić Geberit, jer važno je šta ugrađujete. U ponudu smo obuhvatili Royo ogledalo, ljepilo i fug mase brenda Ceresit.

Procjena cijene rađena je na primjeru kupatila površine 4.24m2.

*U cijenu nije uračunata usluga ugradnje. Dekoracija nije obuhvaćena ponudom. Akcija traje do isteka zaliha.

*REPREZENTATIVNI PRIMJER: Za iznos kredita od 1 555,59 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1 555,59 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 43,29 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana

Osmjeli se da probaš nešto novo. Isprobaj nove materijale i moderna tehnološka rješenja koja nude bolju funkcionalnost i veću udobnost, a sve to uz besprekoran dizajn. Jednostavno rečeno, odaberi ENTEXT kupatilo, jer si posebna/poseban!

Bez odlaska u banku – kompletan proces se obavlja brzo i lako u našim poslovnicama u Podgorici i Radanovićima.

Bez kamate i naknada – Do 5,000 EUR, bez kamate i naknada.

Za samo 2 minuta – Fakturant će na zahtjeve podnijete radnim danima od 10 do 22h, shodno radnom vremenu Kreditnog registra CBCG (RKB), dobiti odgovor za 2 minuta.

Potpuno sigurno – ENTEXT d.o.o. je licenciran od strane Centralne Banke Crne Gore za poslove kreditnog posredovanja (rješenje br. 18-587-3/2020) pa možete biti sigurni da će kompletan proces biti potpuno transparentan i siguran

Napomena: Potrebno je da kod sebe imate potvrdu o zaposlenju i visini primanja kao i administrativnu zabranu ovjerene od strane Vašeg poslodavca i identifikacioni dokument.

Kome je ponuda namijenjena?

Ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit i nije potrebno da svoju platu ili penziju prenosite u NLB Banku. Fakturant će na licu mjesta krenuti u proceduru odobravanja kredita.

Koji su preduslovi?

Da firma u kojoj radite postupa po administrativnim zabranama i da Vam primanja nijesu zadužena preko 50% (ukupno sa ratom za ovu trgovinu).

Šta je sve potrebno za odobrenje kredita?

  • Kod poslodavca ovjerite potvrdu o zaposlenju i visini primanja i administrativnu zabranu.
  • Ponesite ovjerenu potvrdu i ličnu kartu sa sobom prilikom posjete
  • Odaberite proizvode koje želite da kupite.
  • Obratite se zaposlenima u prodaji za beskamatni potrošački kredit NLB Banke – Kredit na licu mjesta.

Procedura: Vršimo ONLINE provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo jedan dokument koji ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner.

Ukoliko vam je potrebno više informacija o kupovini na rate, pozovite nas na: Podgorica +382 (67) 644 908 // Kotor T: +382 (67) 616 387

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!