Entext kupatila

Najbolji uslovi kreditiranja za vaše kupatilo iz snova!

01

CLASSY kupatilo

 Ako voliš klasiku, eleganciju i stil je tvoj imperativ, ovo kupatilo je savršeno za tebe.

Španska keramika Pamesa, sanitarije Geberit, italijanske česme i tuš sistem Paini, tuš paravan Huppe. Kada su u pitanju ugradna tijela – tuš kanalica je brend ACO, dok je ugradni vodokotlić Geberit, jer važno je šta ugrađujete. U ponudu smo obuhvatili Royo ogledalo, ljepilo i fug mase brenda Ceresit.

Procjena cijene rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. 

Ukupna cijena kupatila je 1655,97 EUR. 

*U cijenu nije uračunata usluga ugradnje, kao i dekoracija. Akcija traje do isteka zaliha.

*Reprezentativni primjer:
Za iznos kredita od 1655,97 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR).
Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1655,97 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 45,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana

02

URBAN kupatilo

Biraš užurbanost grada, povezan si za društvenim i kulturnim životom? Ako je odgovor potvrdan, ovo je pravo kupatilo za tebe.

Italijanska keramika Cerim i Floor gres, sanitarije Catalano, česme i tuš sistem Hansgrohe, tuš paravan Huppe. Kada su u pitanju ugradna tijela – tuš kanalica je brend ACO, dok je ugradni vodokotlić Geberit, jer važno je šta ugrađujete. U ponudu smo obuhvatili ogledalo Royo, ljepilo i fug mase brenda Ceresit.

Procjena cijene rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. 

Ukupna cijena kupatila je 2.911,89 EUR. 

*U cijenu nije uračunata usluga ugradnje, kao i dekoracija. Akcija traje do isteka zaliha.

*U cijenu nije uračunata usluga ugradnje. Akcija traje do isteka zaliha.

*Reprezentativni primjer:
Za iznos kredita od 2911,89 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR).
Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 2911,89 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 80,90 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana

03

TRENDY kupatilo

Uvijek si u toku sa svim trendovima, savremen, moderan? Ako je odgovor potvrdan onda si trendy osoba i ovo je tvoje savršeno kupatilo.

Španska keramika Porcelanosa, sanitarije Villeroy&Boch, česme i showerpipe Hansgrohe, tuš paravan Huppe. Kada su u pitanju ugradna tijela – tuš kanalica je brend ACO, dok je ugradni vodokotlić Geberit, jer važno je šta ugrađujete. U ponudu smo obuhvatili ogledalo i kupatilski namještaj Royo, ljepilo i fug mase brenda Ceresit.

Procjena cijene rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. 

Ukupna cijena kupatila je 3304,69 EUR. 

*U cijenu nije uračunata usluga ugradnje, kao i dekoracija. Akcija traje do isteka zaliha.

*Reprezentativni primjer:
Za iznos kredita od 3304,69 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR).
Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 3304,69 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 91,80 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana