Kompanija ENTEXT

Vođeni istančanom kreativnošću stvaramo originalne ideje i zadivljujuće koncepte.

01

Principi našeg poslovanja

TRANSPARENTNO POSLOVANJE

Održavamo transparentnost informacija kompanije i glavnih aspekata upravljanja, kao što su finansijske izmjene u kompaniji.

POŠTUJEMO KLIJENTE, SARADNIKE I ZAPOSLENE

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.

TEŽIMO KA EKOLOŠKO SVJESNOM UPRAVLJANJU

Pridržavamo se međunarodnih standarda koji se tiču zaštite životne sredine. Preuzimamo inicijativu u efikasnoj upotrebi resursa, kao što je slučaj sa recikliranjem resursa.

MI SMO DRUŠTVENO ODGOVORAN KORPORATIVNI GRAĐANIN

Naša društvena odgovornost prisutna je u vaspitno-obrazovnim, kulturnim i zdravstvenim ustanovama, a posebno smo ponosni na akcije dobrovoljnog davanja krvi.

02

Vrijednosti koji definišu naš duh

LJUDSKI RESURSI

Podstičemo zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreiranjem prijatne radne atmosfere.

IZVRSNOST

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.

PROMJENA

Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije ogledaju su u težnji da kompanija uvijek bude u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavlja.

INTEGRITET

Rad vođen etičkim principima predstavlja osnovu našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbjeđuje pravičnost, poštovanje prema svim interesnim grupama i potpunu transparentnost.

03

Usluge

Već tri decenije smo lideri u oblasti veleprodaje i maloprodaje proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. Unaprijeđenjem servisa koji pružamo klijentima, promijenili smo pristup prodaji na projektima, i postavili  nove standarde kako za konkurenciju, tako i za saradnike.

Naš tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima, kojima se trudimo da  omogućimo najbolje iskustvo, te da svaku ideju od mašte pretvorimo u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

Prikaži više
  1. Ponudu od preko 200 najboljih svjetskih proizvođača u oblasti uređenja prostora

  2.  Besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora

  3. Stručni tim koji čine arhikitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji, uvijek dostupni za sve savjete, informacije

  4. Mogućnost parcijalnog isporučivanja ugovorene robe na teritoriji Crne Gore zahvaljujući logističkom centru na 42.600 m2 otvorenog i 3.600 m2 zatvorenog prostora.

  5. Savremene izložbene prostore na preko 2.500m2 u Podgorici i Kotoru

  6. Saradnju i povezanost sa najboljim izvođačkim kompanijama i pojedincima u zemlji.