Kompanija Entext

Vođeni istančanom kreativnošću stvaramo originalne ideje i zadivljujuće koncepte.

Principi našeg poslovanja

Transparentno poslovanje

Održavamo transparentnost informacija kompanije i glavnih aspekata upravljanja.

Poštujemo klijente, saradnike i zaposlene

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima.

Težimo ka ekološki svjesnom upravljanju

Pridržavamo se međunarodnih standarda koji se tiču zaštite životne sredine. Preuzimamo inicijativu u efikasnoj upotrebi resursa.

Mi smo društveno odgovoran korporativni građanin

Naša društvena odgovornost prisutna je u vaspitno-obrazovnim, kulturnim i zdravstvenim ustanovama, a posebno smo ponosni na Akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Vrijednosti koje definišu naš duh

Ljudski resursi

Podstičemo zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreiranjem prijatne radne atmosfere.

Izvrsnost

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.

Promjena

Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije ogledaju su u težnji da kompanija uvijek bude u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavlja.

Integritet

Rad vođen etičkim principima predstavlja osnovu našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbjeđuje pravičnost, poštovanje prema svim interesnim grupama i potpunu transparentnost.

Usluge

Već tri decenije smo lideri u oblasti veleprodaje i maloprodaje proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. Unaprijeđenjem servisa koji pružamo klijentima, promijenili smo pristup prodaji na projektima, i postavili nove standarde kako za konkurenciju, tako i za saradnike.

Naš tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima, kojima se trudimo da omogućimo najbolje iskustvo, te da svaku ideju od mašte pretvorimo u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

  • Ponudu od preko 200 najboljih svjetskih proizvođača u oblasti uređenja prostora
  • Besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora
  • Stručni tim koji čine arhikitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji, uvijek dostupni za sve savjete, informacije
  • Mogućnost parcijalnog isporučivanja ugovorene robe na teritoriji Crne Gore zahvaljujući logističkom centru na 42.600 m2 otvorenog i 3.600 m2 zatvorenog prostora.
  • Savremene izložbene prostore na preko 2.500m2 u Podgorici i Kotoru
  • Saradnju i povezanost sa najboljim izvođačkim kompanijama i pojedincima u zemlji.

Prateći zahtjeve tržišta, iz godine u godinu ostvarujemo konstantan rast. Osim na tržištu Crne Gore, od 2020. godine prisutni smo i na tržištu Srbije. Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije ENTEXT d. o. o., ogledaju su u težnji da kompanija uvijek bude u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavlja.

Sjedište kompanije je u Podgorici, gdje se nalazi i logistički centar na 4.000m² zatvorenog prostora i 42.600m² otvorenog, koji je u potpunosti opremljen za prijem i isporuku svih materijala. Izgradili smo stabilan poslovni sistem, koji je uvijek spreman da odgovori najsloženijim zahtjevima tržišta, i koji je u potpunosti usklađen sa važećim svjetskim standardima. Prateći viziju širenja trgovačke mreže, 2019. godine otvorili smo maloprodajni objekat na oko 1.000m² prodajno-izložbenog prostora na novoj lokaciji – u Radanovićima kod Kotora

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!