Katalozi

AKCIJSKI KATALOG, JAN 2024

ENTEXT ponuda privlači kvalitetom i cijenom. Vrijeme je za opremanje prostora. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velikog sezonskog sniženja.

Podijeli

KARE Katalog rasprodaje 2024

Kreirali smo jedinstven katalog u kojem smo okupili selekciju originalnih komada namještaja, dekorative i rasvjete na popustu do 60%, kako biste sa lakoćom pronašli svoje favorite na jednom mjestu. U novom katalogu očekuje vas više od kupovine – ovdje počinje transformacija vašeg doma iz snova. Kupovinom asortimana iz naše posebne, ograničene ponude, dobijate više od uobičajenog uređenja enterijera. Ovo je prilika za sve ljubitelje avangardnog stila da izraze svoju jedinistvenu ličnost i kreativnost.

Podijeli

KARE 35

Predstavljamo ti KARE 35 – tvojih 35 razloga za sreću!

Pažljivo odabrani komadi namještaja na popustu od čak 35%.

  • Posjetite nas u Podgorici Bulevar 21.maja 37, Donja Gorica i Kotoru (Radanovici bb), showroom ENTEXT
  • Mogućnost plaćanja do 36 rata, bez kamete uz NLB finansiranje
  • Mogućnost kupovine do 12 mjesečnih rata, bez kamate uz CKB Shop&Go platnu karticu, kao i uz La Rata karticu
Podijeli

OUTDOOR katalog 2023 – Ljeto te zove!

Prelistajte naš katalog i otkrijte obiman izbor vrhunskog baštenskog namještaja, keramike i rasvjete koji će vaš prostor pretvoriti u oazu mira i opuštanja. Bezvremenski dizajn i visokokvalitetni materijali pružiće ne samo otpornost na vremenske uslove, već će unijeti i prefinjenost u vrijeme provedeno na otvorenom. Dekorativni elementi iz bogatog asortimana, upotpuniće atmosferu i dati karakter vašem prostoru.

Ako vam je potrebna pomoć pri odabiru, naš stručni tim je uvijek tu za vas. Posjetite online katalog i dopustite da vas inspiriše.

Zajedno stvaramo kutak za ljetne trenutke u prirodi.

Podijeli

ENTEXT Sale

RASPRODAJA EKSPONATA ZBOG RENOVIRANJA. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velike rasprodaje.

Podijeli

ACO HVATAČ MASTI

ACO Hvatač masti je samostojeći separator masti za kuhinje dizajniran za ugradnju ispod sudopere tj. na direktan izvor potencijalnog zagađenja od masti u samoj kuhinji. Ovaj separator zadržava veći dio masti prije nego što iste dođu do cijevi i tako sprečava njihovo začepljenje. ACO Hvatač masti je pogodan za kuhinje gdje veliki separatori masti ne mogu biti ugrađeni usljed nedostatka prostora.

Podijeli

ENTEXT NAMJEŠTAJ 2023

Strastveni smo u podršci arhitektama i dizajnerima enterijera da za svoje klijente razviju sjajna okruženja u bilo kom prostoru. U tome nam pomaže naša kreativnost, neiscrpna inspiracija. Jedinstvena ponuda dizajnerskog namještaja nastala je profesionalnim istraživanjem trendova za uređenje enterijera i eksterijera.

Podijeli

OUTLET SELECTION

Pripremili smo najbolju ponudu do sada: Niže cijene.Nepromijenjen kvalitet.
Zakažite sastanak sa našim savjetnicima u prodaji, arhitektama, dizajnerima enterijera i recite DA najboljoj ponudi do sada!

● Keramika ● Sanitarije ● Česme i tuš sistemi ● Tuš kabine i paravani ● Kupatilski uređaji ● Betonski proizvodi ●

Podijeli

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!