Katalozi

AKCIJSKI KATALOG, AVG 2023

ENTEXT ponuda privlači kvalitetom i cijenom. Vrijeme je za opremanje prostora. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velikog sezonskog sniženja.

Podijeli

OUTDOOR katalog 2023 – Ljeto te zove!

Prelistajte naš katalog i otkrijte obiman izbor vrhunskog baštenskog namještaja, keramike i rasvjete koji će vaš prostor pretvoriti u oazu mira i opuštanja. Bezvremenski dizajn i visokokvalitetni materijali pružiće ne samo otpornost na vremenske uslove, već će unijeti i prefinjenost u vrijeme provedeno na otvorenom. Dekorativni elementi iz bogatog asortimana, upotpuniće atmosferu i dati karakter vašem prostoru.

Ako vam je potrebna pomoć pri odabiru, naš stručni tim je uvijek tu za vas. Posjetite online katalog i dopustite da vas inspiriše.

Zajedno stvaramo kutak za ljetne trenutke u prirodi.

Podijeli

ENTEXT Sale

RASPRODAJA EKSPONATA ZBOG RENOVIRANJA. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velike rasprodaje.

Podijeli

KARE 35

Predstavljamo ti KARE 35 – tvojih 35 razloga za sreću!

Pažljivo odabrani komadi namještaja na popustu od čak 35%.

  • Posjetite nas u Podgorici Bulevar 21.maja 37, Donja Gorica i Kotoru (Radanovici bb), showroom ENTEXT
  • Mogućnost plaćanja do 36 rata, bez kamete uz NLB finansiranje
  • Mogućnost kupovine do 12 mjesečnih rata, bez kamate uz CKB Shop&Go platnu karticu, kao i uz La Rata karticu
Podijeli

ACO HVATAČ MASTI

ACO Hvatač masti je samostojeći separator masti za kuhinje dizajniran za ugradnju ispod sudopere tj. na direktan izvor potencijalnog zagađenja od masti u samoj kuhinji. Ovaj separator zadržava veći dio masti prije nego što iste dođu do cijevi i tako sprečava njihovo začepljenje. ACO Hvatač masti je pogodan za kuhinje gdje veliki separatori masti ne mogu biti ugrađeni usljed nedostatka prostora.

Podijeli

ENTEXT NAMJEŠTAJ 2023

Strastveni smo u podršci arhitektama i dizajnerima enterijera da za svoje klijente razviju sjajna okruženja u bilo kom prostoru. U tome nam pomaže naša kreativnost, neiscrpna inspiracija. Jedinstvena ponuda dizajnerskog namještaja nastala je profesionalnim istraživanjem trendova za uređenje enterijera i eksterijera.

Podijeli

OUTLET SELECTION

Pripremili smo najbolju ponudu do sada: Niže cijene.Nepromijenjen kvalitet.
Zakažite sastanak sa našim savjetnicima u prodaji, arhitektama, dizajnerima enterijera i recite DA najboljoj ponudi do sada!

● Keramika ● Sanitarije ● Česme i tuš sistemi ● Tuš kabine i paravani ● Kupatilski uređaji ● Betonski proizvodi ●

Podijeli

DAYSON AIRBLADE DB

Najhigijenskiji sušač ruku Dyson Airblade sada je 35% tiši, brz je, kompaktan i suši ruke higijenski. Društvo za smanjenje buke (Noice Abatement Society) testiralo je i potvrdilo nivo buke u decibelima i kvalitet zvuka ovog sušača za ruke – dodijelivši mu oznaku „Quiet Mark“.
Dyson Airblade sušači za ruke standardno imaju ugrađene HEPA filtere koji sakupljaju 99,9% čestica veličine bakterija. Zahvaljujući tome, ruke se suše čistim, a ne prljavim vazduhom. Godišnji troškovi rada sušača iznose samo 31 EUR. Tanak profil – dubok svega deset centimetara, nije potrebno udubljenje.

Podijeli

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!