Časopisi

Entext 28

U novom izdanju predstavljamo reportažu sa sajma u Bolonji “CERSAI” 2023, kao i novitete u našoj ponudi. Tu su i neke od naših referenci: Vinarija Keković Estate; Lanac brze hrane “Goodfellas”, kao i projekat privatnih luksuznih vila “Vilas Eleven”.

Otkrijite koji su sve to noviteti, kao i nove trendove koji inspirišu. U ovom broju prenosimo dio naših putopisa, kao i autorski tekst naše arhitektice Anese Dervanović.

Pročitajte intervju sa Andreom Pajković, Up Biro, kao i profil dizajnera enterijera  Crosby Studios.

Saznajte koja su to nova čuda u arhitekturi, trendove i zanimljivosti u enterijeru i eksterijeru. Naše arhitekte pišu o savjetima za uređenje enterijera, postignućima u arhitekturi i istaknutim stranim arhitektama i dizajnerima enterijera.

Podijeli

Entext 27

U novom izdanju predstavljamo reportažu sa konferencije “Salone del Mobile” Milano 2023, kao i novitete u našoj ponudi. Tu su i neke od naših referenci: Hotel Mediteran Ulcinj Luksuzna privatna vila “Lovac Luxury”; kao i stambena zgraada u Kotoru “Jakovljević”.

Otkrijite koji su sve to noviteti u kompaniji Hansgrohe (Axor), Geberit Connect, nove mogućnosti u okviru loT i Smart Home oblasti, kao i nove trendove koji inspirišu. U ovom broju prenosimo dio naših putopisa, kao i autorski tekst naše arhitektice Anese Dervanović, “Rimski mozaici”.

Pročitajte intervju sa Nikoletom Savić, ENFORMA, kao i profil starnog arhitekte, Fran Silvestre.

Saznajte koja su to nova čuda u arhitekturi, trendove i zanimljivosti u enterijeru i eksterijeru. Naše arhitekte pišu o savjetima za uređenje enterijera, postignućima u arhitekturi i istaknutim stranim arhitektama i dizajnerima enterijera.

Podijeli

Entext 26

U novom izdanju predstavljamo reportažu sa konferencije “Arhitektura iza maske”, kao i novitete u našoj ponudi. Tu su i neke od naših referenci: Luksuzni aparatmani C Group,Moho vile; kao i privatna zdrastvena ustanova “Milmedika”.

Otkrijete koji su sve to noviteti u kompaniji Hansgrohe, Gama Décor pametne kuhinje zasnova na vještačkoj inteligenciji, kao i komade namještaja i dekoracije koji inspirišu. U ovom broju prenosimo dio naših putopisa, kao i izvještaj sa sajma CERSAI 2022.

Pročitajte intervju sa Damirom Bučanom, 4B studio, kao i profil intervju sa Kristinom Ivanović, Divna Design.

Saznajte koja su to nova čuda u arhitekturi, trendove i zanimljivosti u enterijeru i eksterijeru. Naše arhitekte pišu o savjetima za uređenje enterijera, postignućima u arhitekturi i istaknutim stranim arhitektama i dizajnerima enterijera.

Podijeli

Entext 25

U novom izdanju predstavljamo novootvoreni Kare shop u Podgorici i prenosimo dio atmosfere sa svečanog otvaranja. Tu su i neke od naših referenci: Hotel One&Only, Portonovi; Poslovna zgrada Glosarij, kao i stambena zgrada Emerald Gardens.
Otkrijete koji su sve to noviteti u kompaniji Hansgrohe, novu tehnologiju u proizvodnji keramike, kao i kojom bojom možete da postignete posebnu eleganciju u domu. U ovom broju  prenosimo dio naših putopisa, kao i izvještaj sa sajma Salone Del Mobije 2022.

Pročitajte intervju sa Brankom Lutovcem i Anom Mičić, studio Vertikala, kao i profil nade arhitekture, Tamare Marović.
Saznajte koja su to nova čuda u arhitekturi, trendove i zanimljivosti u enterijeru i eksterijeru. Naše arhitekte pišu o savjetima za uređenje enterijera, postignućima u arhitekturi kao što su Jewel Changi aeodrom, najduži stakleni most u Vijetnamu, kao i Copenhil elektrana.

Podijeli

Entext 24

U zimskom izdanju predstavljamo novootvoreni ENTEXT showroom u Radanovićima i prenosimo dio atmosfere sa svečanog otvaranja. Tu su i neke od naših referenci: Komercijalna banka, The Chady Luštica Bay,Eneida apartments i Leon Coronato i restoran Đardin, na koje smo posebno ponosni.
Saznajte koji pod kompanija Tarkett predlaže za područja velike prohodnosti, i koje Florimove kolekcije su obilježile godinu za nama. U ovom broju  prenosimo dio naših putopisa, kao i izvještaj sa sajma CERSAI 2019.
Otkrijte nova čuda u arhitekturi, trendove i zanimljivosti u enterijeru i eksterijeru. Naše arhitekte pišu o savjetima za uređenje enterijera, umjetničkim djelima u Stockhlolm metou, kao i o arhitektnoskom brutalizmu u Crnoj Gori.

Podijeli

Entext 23

U jesenjem izdanju predstavljamo vam izvještaj sa Bijenala u Veneciji. Tu je Kolektor kao novi koncept institucije koja će spojiti kulturne, edukativne, ali i komercijalne aktivnosti u multifunkcionalni prostor. Pročitajte i izvještaj sa sajma SPACE, kao i zanimljivosti o uličnim lampama Mančestera i životu i radu dizajnerke Indie Mahdavi. Naše arhitekte pišu o kulama kao kulturnom nasljeđu Crne Gore, kao i upotrebi tamnih boj toplih tonova u opremanju kupatila.

Podijeli

Entext 22

U proljećnjem izdanju vam predstavljamo crnogorsku postavku na 16. Bijenalu arhitekture u Veneciji, inspirisanu lovćenskim zvončićem i prvi sajam arhitekture, građevine i enterijera – Space. Saznajte šta je to niskoemisiono staklo i o čemu sve treba da vodite računa prilikom odabira prozora i kako da pročistite vazduh na prirodan način. Objašnjavamo zašto je keramika velikog formata sve snažniji trend i koje su sve njene prednosti.

I mnogo toga još…

Podijeli

Entext 21

U zimskom izdanju Entext časopisa br. 21 saznajte  kako da svom stanu date prazničnu notu, sve o color blocking tehnikama, zašto je crna boja hit u svijetu dizajna enterijera, šta možemo naučiti iz japanske estetike minimalizma, kao i šta čini mozaik tako prefinjenim detaljom enterijera. Posjetili smo sajam Cersaie u Bolonji, odakle vam donosimo najnovije vijesti i trendove iz svijeta dizajna keramike i kupatila.

Podijeli

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!