MONTENEGRO BUSSNES RUN 2022, ENTEXT – UVIJEK SPREMNI!

ENTEXT JE I OVE GODINE NA MONTENEGRO BUSSNES RUN OSVOJIO NAGRADU ZA “EXTRA SUPPORT TIM”

ENTEXT tim je i ove godine učestvovao na Montenegro Business Run trci.19 članova našeg tima pridružilo se trci Montenegro Business Run, a prelazak staze duge 5 kilometara doživjeli smo kao fantastičan način relaksacije duha i tijela. 
Ponosni smo na naše koleginice i kolege koji su uspješno završili trku i osvojili nagradu za „EXTRA TEAM SUPPORT“. Ovo je samo još jedna potvrda naše snage i želje da svaki član našeg tima bude najbolja verzija sebeENTEXT – uvijek sprmeni!
Montenegro Business Run je timska trka na 5 km i predstavljaja najveći sportsko-kompanijski događaj u našoj zemlji koji okuplja zaposlene iz više od 60 kompanija koje posluju na teritoriji naše zemlje. Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste spajanje zaposlenih van radnog mjesta, promocija zdravih životnih stilova i trčanja kao otpimalnog načina rekreacije za modernog zaposlenog čoveka. Pravo učešća na trkama imaju svi zaposleni iz kompanija koje posluju na teritoriji Crne Gore.
Prethodni ENTEXT I OVE GODINE SVRSTAN U “100 NAJVEĆIH U CRNOJ GORI: SVE SE ZASNIVA NA POVJERENJU, SIGURNOSTI I INTEGRITETU
Sljedeći ZAPOSLENI ENTEXT KOMPANIJE OBILJEŽILI SVJETSKI DAN DOBROVOLJNIH DAVAOCA KRVI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!