ZAŠTO ODABRATI TARKETT PARKET?

Da bi životni prostor pružio pravi osjećaj doma od velike važnosti je i pravilan odabir podne obloge. Sve je važno – kvalitet, boje, dezeni, formati… Za pravi spoj ljepote i udobnosti, koji će doprinijeti kvalitetu života i unijeti zadovoljstvo u porodični kutak, predlažemo Tarkett parket.

Tarkett parket izdvaja kvalitet i dizajn, a proizvodnja od najkvalitetnijih drvnih vrsta uz površinsku zaštitu, gdje veliku ulogu igra upravo Proteco lak, čini ga izuzetno trajnim i otpornim na habanja i oštećenja. Sa više od 135 godina tradicije i iskustva Tarkett predstavlja jednog od lidera u industriji drvenih podova.

Parket čine daske iz 3 sloja drveta spojena pod uglom od 90ᴼ. Ovakva unakrsna konstrukcija parketne daske povećava stabilnost, jer umanjuje prirodni rad drveta do 70% i smanjuje rasušivanje parketa.

DIZAJN I FORMATI TARKETT PARKETA

U ponudi Tarkett kolekcija parketa možete pronaći bogat izbor jedinstvenih dezena koji parketu daju posebnu dizajn notu, a opet naglašavaju prirodnu strukturu drveta. Zahvaljujući usklađenim formatima dasaka parketa u različitim kolekcijama, mogućnosti kombinovanja su gotovo neograničene. Parketne daske velikih formata su posebno interesantne, jer osavremenjuju prostor ističući ljepotu drveta.

Tarkett parket će vam omogućiti da transformišete prostor i da iz enterijera izvučete maksimum.

Osim što postoji u različitim dezenima i bojama, Tarkett parket postoji i u različitim formatima.

KAKO SE UGRAĐUJE TARKETT PARKET?

Ugrađuje se na dva načina:

  • lijepljenjem i
  • plivajućom ugradnjom (bez lijepljenja)

Uklapanjem dasaka T-lock sistemom postiže se čvrst i gotovo nevidljiv spoj. Može se ugraditi za samo 1 dan, i nakon ugradnje odmah koristiti jer je fabrički već lakiran.

DA LI JE PARKET POGODAN ZA PODNO GRIJANJE?

Za raliku od solid parketa, Tarkett parket je pogodan za podno grijanje. Zbog svoje velike osjetljivosti na temperaturu, drvo poput bukve ili javora se ne preporučuje uz podno grijejanje. Međutim hrastov Tarkett parket se može ugraditi preko podnog grejanja, s tim da temperatura na površini parketa ne smije prelaziti 25°C i podno grijanje mora biti izvedeno na siguran način, bez hladnih polja.

LAJSNE ZA PARKET

Kada ugrađujete parket, parket lajsne čine neizostavan element u enterijeru. Iako predstavljaju mali detalj, uputpunjuju prostor i čine veoma veliku razliku u finalnom izgledu enterijera.

GARANCIJA PARKETA

Tarkett parket je veoma trajan i dolazi uz garanciju do čak 30 godina.

ZAŠTITA OKOLINE

  • Od 1m2 tvrdog drveta dobije se 30m2 klasičnog parketa, a 150m2 višeslojnog parketa.
  • Tarkett parket je visoko resursno štedljiv proizvod koji čuva prirodno okruženje.
  • PARKET: SERTIFIKAT CRADLE TO CRADLE® SILVER
  • Tarkett posjeduje Cradle to Cradle® Silver sertifikat za asortiman višeslojnog parketa. Prvi je proizvođač drvenih podova u Evropi sa sertifikatom Cradle To Cradle® za svoje proizvode.
  • Sertifikat Cradle to Cradle vrednuje kriterijume kao što su sadržaj, ponovna upotreba materijala i ekološki odgovorna proizvodnja u oblastima kao što su proizvodnja energije i upravljanje vodom. U pogledu kriterijuma energije i vode, učinak Tarketta ocenjuje se na zlatnom nivou.

NAČINI FINANSIRANJA:

  • Mogućnost plaćanja CKB Shop&GO platnom karticom, do 12 mjesečnih rata, bez kamate
  • Mogućnost plaćanja do 36 mjesečnih rata, bez kamate uz NLB kredit na licu mjesta

ZAKAŽITE SASTANAK SA NAŠIM SAVJETNICIMA U PRODAJI, ARHITEKTAMA, DIZAJNERIMA ENTERIJERA I RECITE DA NAJBOLJOJ PONUDI DO SADA!

SALON ENTERIJERA PODGORICA, Bulevar 21.maja bb, Donja Gorica
T: +382 (20) 260 833
T: +382 (67) 644 908
E: [email protected]
Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h – 20:00h

SALON ENTERIJERA RADANOVIĆI, Radanovići bb
T: +382 (32) 328 621
T: +382 (67) 616 387
E: [email protected]
Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h – 21:00h

Prethodni Kako odabrati pravi namještaj za kupatilo?
Sljedeći Naša inspiracija: Anđela Kekovć, dizajnerka enterijera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!