ENTEXT d.o.o. na dodjeli priznanja Top Business Montenegro

ENTEXT d.o.o je među najuspješnijim kompanijama u Crnoj Gori! 

Poslovni rezultati, koje je naša kompanija ostvarila u prethodnom periodu, i ove godine su nas svrstali među najbolje crnogorske kompanije u okviru priznanja Top Business Montenegro. 

ENTEXT d.o.o. je prepoznat u dvije kategorije. U kategoriji srednjih preduzeća zauzeli smo 42. mjesto, dok smo u kategoriji trgovine rangirani na 43. mjesto. Ovim postignućem smo uznapredovali nekoliko mjesta u odnosu na prethodno rangiranje. 

Tim povodom smo sa zadovoljstvom prisustvovali Top Business Montenegro 2024 svečanosti priređenoj u utorak 4. juna, na Imanju Knjaz. 

Savremeno, kvalitetno i posvećeno  

Već više od tri decenije, našu kompaniju krasi reputacija lidera u inovacijama i prodaji proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera. Posebnu pažnju posvećujemo savremenom dizajnu i izboru najkvalitetnijih materijala. 

Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa uvaženim partnerima i na naše učešće u realizaciji najznačajnijih projekata u Crnoj Gori

Neki od tih projekata uključuju: Hotel One&Only, Regent Montenegro, Maestral, The Chedi Luštica Bay, Hotel Kondo Bjelasica 1450, Hotel Mediteran, Ventura Park, Čelebić City Key, Zetagradnja Central Point, Zeta VHM development Emerald Gardens, i mnoge druge. 

Sa zadovoljstvom ističemo da ENTEXT aktivno doprinosi poboljšanju uslova u objektima zdravstvenog sektora, kao što su Klinika za mentalno zdravlje, Klinika za dermatovenerologiju i prostorije Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore. 

Sjajan tim za sjajne rezultate 

Naravno, svi dosadašnji projekti, kao i pomenuto priznanje, rezultat su marljivosti i zalaganja naših zaposlenih koji svaku viziju pretvaraju u stvarnost. Zahvalni smo i na povjerenju naših cijenjenih partnera i klijenta. 

Nastavljamo provjerenim putem, fokusirani na inovacije i vrhunski kvalitet. Naš cilj je da i ubuduće ostvarujemo izuzetne rezultate i značajno doprinesemo daljem razvoju crnogorskog tržišta, postavljajući nove standarde u industriji. 

Prethodni ENTEXT & Montenegro Business Run 2024 
Sljedeći Novo u ENTEXT ponudi: Geberit Aquaclean ALBA - WC šolja sa funkcijom bidea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!