ENTEXT & Montenegro Business Run 2024 

Probaj da nas stigneš!

ENTEXT uvijek ima svoj tim za trku, a ove godine smo na Montenegro Business Run 2024 trčali pod parolom – Probaj da nas stigneš! 

Naš odvažni slogan inspirisan je svim rekordima koje smo postavili i limitima koje smo oborili od početka našeg poslovanja, pa do danas.  

Osnovna komponenta uspjeha naše kompanije jeste naš tim. Ovog 6. juna smo izdvojili 20 motivisanih kolega koji su zajedno zakoračili i testirali svoju izdržljivost, spremnost, brzinu i timski duh na stazi na Šipčaniku.  

U trci na 5km, ENTEXT-ovci su do kraja bodrili jedni druge, a svi su na putu do cilja oborili lične rekorde. Prvi među kolegama bio je Predrag Ćosović i Bogosav Božović, a prva dama koja je stigla do finalne kapije bila je Valentina Prenkočević.  

Montenegro Business Run 2024 je ove godine imao rekordan broj učesnika – 2900. Najveći Team Building događaj u državi, okupio je brojne kompanije poput naše i podstakao ih na korisnu fizičku aktivnost, druženje i razvijanje timskog duha. 

Sjajna atmosfera i zabava obilježile su svaki kilometar trke i trajale do kasno u noć uz razigran muzički program. ENTEXT zastava vijorila se visoko i ponosno. 

Za sljedeću godinu najavljujemo još brojniju ekipu i još jače rezultate, vidimo se! 

Prethodni ENTEXT & GEBERIT – Od inovacija do standarda
Sljedeći ENTEXT d.o.o je među najuspješnijim kompanijama u Crnoj Gori! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!