ENTEXT & GEBERIT – Od inovacija do standarda

Šta je to novo na tržištu kupatila?  

 
Za nama je sjajan događaj koji je obilježio još jednu prekretnicu u ENTEXT poslovanju.  Pred oko 100 zvanica u hotelu Hilton u Podgorici, 30. maja smo održali prezentaciju u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom Geberitom. Predstavili smo razne inovativne proizvode ovog brenda, a akcenat je stavljen na novu aquaclean EC šolju ALBA sa ugradnim higijenskim tušem na daljinsko upravljanje. 

Inovacija je riječ koja se vezuje za Geberit od samih početaka razvoja brenda, pa sve do danas kada je na vrhu svjetske ljestvice kada su u pitanju sanitarni proizvodi. 

Osim promocije proizvoda, iskoristili smo priliku i da, zajedno sa arhitektama i investitorima, proslavimo značajan jubilej koji kompanija Geberit obilježava ove godine – 150 godina postojanja

Tokom prezentacije smo imali priliku da čujemo o novitetima koje Geberit dovodi na tržište, ali i vidimo same proizvode. Osvrnuli smo se na istoriju brenda i govorili o našoj uspješnoj višedecenijskoj saradnji. Potom je uslijedio koktel na otvorenom upotpunjen muzičkim programom i zvjezdanim nebom iznad glavnog grada. 

„Uspjeh Geberita na našem trzištu leži u inovativnom pristupu i besprekornom kvalitetu, ali je i rezultat jedne jake sinergije znanja, posvećenosti i podrške koja postoji između naša dva tima, Geberit-a i ENTEXT-a, kao i stručne zajednice i investitora“ – istakla je Ana Radonjić, izvršna direktorica ENTEXT kompanije. 

Prethodni Renovirali ste dom i sada je vrijeme za finije radove. Počnimo od trajnosti i ljepote vaše kuhinje!  
Sljedeći ENTEXT & Montenegro Business Run 2024 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!