Hansgrohe: Inovacija, ljepota i efikasnost objedinjeni u kupatilu

Kada govorimo o opremanju savremenih kupatila, ime Hansgrohe se sa razlogom ističe kao neprikosnoveni lider. Osnovan davne 1901. godine u gradu Šiltah u Republici Njemačkoj, ovaj brend usvaja inovacije kao najvažniji princip rada, dok čiste i elegantne linije u dizajnu čine priču kompletnom. Hansgrohe, sa svojom bogatom istorijom i predanim pristupom, odnosi se prema vodi kao dragocjenom resursu i donosi nam proizvode koji nisu samo estetski privlačni, već i izuzetno snažnih karakteristika.

Istražili smo neke od najistaknutijih Hansgrohe proizvoda za kupatila, koji su dio Entext posebne ponude sa jednako privlačnim cijenama.

Hansgrohe česme za lavabo su remek-djelo dizajna i tehnologije. Njihov elegantni izgled osvojiće vas na prvi pogled, dok ih karakterišu precizna izrada i trajnost. Ali ono što zaista izdvaja ove česme jesu tehnologije koje ih pokreću. Sa metodom EcoSmart bićete sigurni da vodu trošite pametno, bez opterećenja na vaš budžet. Smanjićete potrošnju vode čak do 8 l/min za nadglavne i ručne tuševe!

Benefit tehnologije QuickClean je brzo i lako čišćenje, pa možete zaboraviti na agresivne hemikalije i grubo trljanje. Osim toga, integrisane CoolStart funkcije omogućavaju kontrolu temperature vode, čime se smanjuje potrošnja energije. Sa ovako moćnim osobinama, kupatilo postaje prostorija iz koje kreće odgovornost ka okolini.

Da li želite iskustvo tuširanja približno nježnom kišnom pljusku? Hansgrohe usponski tuševi pružaju upravo takav osjećaj. Njihove glave tuševa pogodne su za bojlere sa stalnim protokom i nude široku pokrivenost vodom, čime vam omogućavaju da se opustite pod toplim mlazom. Tehnologija zaštite od kamenca QuickClean čini održavanje ovih tuševa jednostavnim, čuvajući performanse i estetiku proizvoda tokom njihovog dugog vijeka trajanja. Naime, jednostavnim prelaženjem jagodica prstiju po silikonskim mlaznicama sa lakoćom ćete obrisati kamenac i spriječiti njegovo skupljanje. Tuširanje nikada nije bilo tako osvježavajuće i praktično!

Tuš ručke i držači tuševa koje prate ovaj impresivni arsenal proizvoda, oblikovani su sa posebnim fokusom na detalje. Prvo što ćete primijetiti je perfektan spoj prilagodljivosti i komfora. Njihov ergonomski dizajn omogućava vam da svakodnevnu upotrebu prilagodite svojim željama Osvježiće izgled vašeg tuša, dok će vam istovremeno omogućiti da tuš glavu pozicionirate u skladu sa ličnim potrebama. Kada je u pitanju udobnost tuširanja, ovaj brend ne poznaje kompromise.

Odlučujući se za Hansgrohe proizvode, činite prvi korak ka stvaranju savremenog, luksuznog i ekološki odgovornog kupatila, koje će vas razmaziti svakog dana!

Prethodni Geberit set iz posebne ponude: Harmonija dizajna i funkcionalnosti u vašem kupatilu
Sljedeći Bezvremenski kvalitet: Tuš kabine, paravani i walk in paneli koji prave razliku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!