Geberit set iz posebne ponude: Harmonija dizajna i funkcionalnosti u vašem kupatilu

Geberit – ime koje je sinonim za kvalitet, dizajn i inovaciju već gotovo 150 godina, pa nije iznenađujuće što se njihovi proizvodi mogu naći u domovima širom svijeta. U potrazi za savršenim rješenjem za vaše kupatilo, koje će objediniti elegantan dizajn i besprijekornu funkcionalnost, naša preporuka je Geberit set koji čine konzolna wc šolja iz kolekcije Selnova Square i Sigma ugradni vodokotlić.   

Geberit proizvodi su osmišljeni kako bi vam olakšali život, a Geberit set iz posebne ENTEXT ponude nije izuzetak. Pored savršene prilagodljivosti u svaki enterijer, funkcija ovog seta je da ostvari najveći stepen udobnosti u vašem kupatilu, kao i u svakoj građevinskoj situaciji.  

Geberit-ovi ugradni vodokotlići ugrađeni su u milionskim primjercima, a karakteristike kojima raspolažu zaista opravdavaju titulu klasika modernih instalacija za kupatilo. Zanimljiv je podatak da se svaki vodokotlić pojedinačno testira prije izlaska na tržište, kao i da su rezervni djelovi dostupni 25 godina, te je zaista nemoguće sumnjati u njihovu dugovječnost. 

Geberit stavlja pouzdanost i bezbjednost na prvo mjesto, pa ugradni vodokotlić i šolja prave simbiozu u jednom sistemu, koji će vašoj porodici služiti dugi niz godina. Iako je skriven iza zida, ovaj sistem omogućava jednostavno korišćenje i izdržljivost. Jedino što je vidljivo, jeste elegantna tipka za ispiranje koja će vam se dopasti na prvi dodir. 

Geberit Sigma ugradni vodokotlić posjeduje inteligentan režim funkcionisanja i podesivost na 4,5 litra. To ga čini primjerom racionalne potrošnje vode, sa visokim stepenom vrednovanja na WELL-label procjeni.  

Geberit set dostupan je kao kompletno rješenje sa savršeno uklopljenom Rimfree WC šoljom. Površina ovih elemenata je laka za čišćenje, a najkvalitetniji materijali od kojih je napravljena wc šolja, obezbijediće maksimalnu udobnost. Nećete se suočiti sa komplikovanim mehanizmima, jednostavan i “pročišćen” dizajn omogućava jednako laganu upotrebu.  

Ukoliko želite da kombinujete estetiku i funkcionalnost bez kompromisa u svom ličnom prostoru, Geberit set je pravi izbor. Tandem ugradnog vodokotlića i elegantne konzolne šolje, unijeće dozu luksuza u vaše kupatilo, pružajući praktičnost u isto vijeme. 

Izbor je važan!  

Prethodni ENTEXT i Tarkett Meet Up: Vrijeme za povezivanje i inspiraciju 
Sljedeći Hansgrohe: Inovacija, ljepota i efikasnost objedinjeni u kupatilu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!