ENTEXT i Tarkett Meet Up: Vrijeme za povezivanje i inspiraciju 

U svijetu dizajna enterijera i eksterijera, susreti između kreativnih umova i lidera industrije uvijek su prilika da se inspirišemo, učimo i razmjenjujemo ideje. Pokretačku energiju septembra, iskoristili smo za nezaboravan meet up sa partnerom iz svijeta podnih obloga čije temeljne vrijednosti dijelimo – kompanijom Tarkett. Na obostrano zadovoljstvo, dvodnevni networking u ENTEXT showroom-u Radanovići (Kotor) bio je namijenjen arhitektama i dizajnerima enterijera, te renomiranim kompanijama i investitorima sa tradicijom poslovanja.

Neprestani razvoj, širenje tržišta i novi trendovi, prirodno nameću potrebu da se u kontinuitetu edukujemo i radimo na jačanju kapaciteta. Tim povodom ugostili smo predstavnike Tarketta iz Srbije, kako bi predstavili najnovije trendove, kolekcije i mogućnosti koje ova kompanija nudi. Meet up je bio savršena prilika za istraživanje različitih opcija – od bezvremenskih parketa do inoviranih opcija od vinila, kao i jedinstvenih tekstilnih podloga. Uz strast ka kvalitetu i pružanju najbolje usluge, ekipa Tarketta nije samo prezentovala mogućnosti koje nude, već je poseban fokus bio na održivosti i ekološki prihvatljivim rješenjima.   

Kompanija ENTEXT snažno je posvećena istraživanju novih tehnologija i održivih praksi, pa smo ponosni na priliku da okupimo kolege i saradnike na jednom mjestu, pružajući uvid u trendove iz svijeta podova. Prisutne arhitekte, dizajneri enterijera i predstavnici građevinskih kompanija imali su priliku da postavljaju pitanja i direktno razgovaraju sa Tarkettovim stručnjacima.  

Još jedna sjajna saradnja ENTEXTA i Tarketta, pored dragocjene razmjene iskustava, rezultirala je povezivanjem sa kolegama iz industrije i stvaranjem novih poslovnih kontakata. Meet up je bio inspirativna košnica za buduće projekte kao i potvrda naših partnerstava koja na crnogorsko tržište donose neponovljiv kvalitet i estetiku budućnosti.  

Photo credits: Lazar Kovačević

Prethodni ENTEXT Paint, Play & Recycle: Za učenje sa osmijehom 
Sljedeći Geberit set iz posebne ponude: Harmonija dizajna i funkcionalnosti u vašem kupatilu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!