Zajedno gradimo budućnost: ENTEXT & Henkel Meet Up

Zajedno gradimo budućnost: ENTEXT & Henkel 

Osvrt na dosadašnje uspjehe i postavljanje temelja za buduće projekte 

Naša kompanija, u saradnji sa dugogodišnjim partnerom Henkelom, organizovala je Meet Up okupljanje za naše veleprodajne kupce u prelijepom ambijentu Vinarije Keković. Ovo događanje bilo je savršena prilika da se osvrnemo na sve što smo postigli tokom više od dvije decenije uspješne saradnje.

Predrag Armuš, Generalni menadžer adhezivnih tehnologija u Henkelu, obratio se prisutnima i održao prezentaciju na temu istorije, standarda i noviteta u okviru te kompanije. 

Henkel je njemačka korporacija sa sjedištem u Dizeldorfu, specijalizovana za hemijske proizvode i robu široke potrošnje, osnovana 1876. godine. Na našem tržištu poznata je i kroz uspjeh njihove podružnice Ceresita, koja je lider u distribuciji građevinskih proizvoda i takođe jedan od Henkel brendova u našoj ponudi.  

Nakon toga, uslijedila je prezentacija i degustacija autentičnog crnogorskog vina u proizvodnji porodice Keković, kao i obilazak vinarije, vinskog podruma i vinograda. Ovo je bila jedinstvena prilika da naši gosti dožive sve čari domaće proizvodnje i gostoprimstva. 

Na kraju večeri, podigli smo čaše u čast najavljenih projekata i budućnosti koju zajedno gradimo. Nastavak druženja bio je obogaćen prirodom, noćnim nebom, dobrim raspoloženjem i muzikom uživo. 

Još jednom se zahvaljujemo dragim i uvaženim partnerima koji su svojim prisustvom uveličali prethodno veče i kroz svoju kontinuiranu poslovnu predanost učvrstili našu saradnju.  

Prethodni Prijatelj ostaje prijatelj – Naša podrška dobrovoljnom davanju krvi 
Sljedeći Neprolazni trend: keramika sa efektom mermera 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!