Novo u ENTEXT ponudi: GARDA baštenski namještaj za  uspješnu turističku sezonu 

GARDA je brend nastao prije tri decenije pod okriljem porodičnih vrijednosti, koje su iznjedrile pouzdanost, integritet, brigu o kupcima i zajednici, kao čvrsto utemeljene principe poslovanja.  

Sa jasnim ciljem i misijom, nastao je baštenski namještaj koji u sebi objedinjuje najnovije svjetske trendove na dizajnerskom nivou, praćen vještinom i preciznošću iskusnih inženjera i zanatlija.  

Ono što je brend Garda opredijelilo kao brend koji želimo da ponudimo na crnogorskom tržištu, jeste posvećenost kvalitetu, kao imperativ bez izuzetka kojim se vodimo u kompaniji ENTEXT.  

GARDA asortiman proizvoda sastoji se od stolica i stolova, sofa, različitih dodataka i dekorativnih elemenata za prostore na otvorenom, u širokoj paleti boja i sa mnogobrojnim mogućnostima kombinovanja. Pored zahtjevnih spoljašnjih uslova, Garda nudi rješenje i za unutrašnje prostore. Bez obzira da li je u pitanju bazen, bašta, kafe bar ili terasa restorana, svaka kolekcija je lako uklopiva i daje karakter svakom okruženju. 

CONTRACT linija outdoor namještaja 

U ENTEXT izložbeno-prodajnim salonima od sada je dostupna kolekcija Contract by Garda (C by Garda) koju čine stolice, stolovi, ležaljke, klub stolovi, fotelje, sofe, barski stolovi i stolice kao i dekorativni elementi za vaše bašte poput žardinjera i saksija. Contract kolekcija je dostupna u 4 posebno razvijene neutralne boje, koje su zbog svojih estetskih karakteristika omiljene dizajnerima enterijera, dok su ostale boje dostupne na upit. Ova linija predstavlja spoj savremenog dizajna, funkcionalnosti i elegancije, stvarajući prostor za savršeni odmor i uživanje na otvorenom. Svaki komad ove kolekcije nosi pečat vrsne izrade i pažljivog odabira materijala, što garantuje trajnost i kvalitet.  

Podrška klijentima i briga o zajednici 

Briga o klijentima utkana je u kompletan proces – od proizvodnje do kupovine namještaja, ipak, briga ovdje ne prestaje. Garda ostaje u službi svojih klijenata kroz servis koji podrazumijeva usluge popravke i reparacije namještaja, zamjene djelova, obnove boje, promjenom dezena štofa i dr. Na ovaj način, kompanija pokazuje visok stepen svijesti o posljedicama koje ostavlja intenzivno korišćenje namještaja tokom sezone. Takođe, Garda se oslanja na održivu proizvodnju, pa ovim pristupom odlaže ponovnu,  nepotrebnu kupovinu, te smanjuje otpad. U tom pogledu, važno je napomenuti da je korišćenje plastike svedeno na minimum.  

Nezavisno od toga da li želite kreirati oazu mira za opuštanje ili prostor za druženje sa porodicom i prijateljima, Garda će odgovoriti svim zahtjevima asortimanom inspirisanim italijanskim šarmom.  

Pogledajte katalog i istražite kolekciju C by GARDA.

Pogledajte katalog asortimana GARDA.

Prethodni Uspješna 2023. godina krunisana još jednim priznanjem: Ana Radonjić dobitnica godišnje nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore
Sljedeći Zašto nam je potrebna kvalitetna termoizolacija i kako ona utiče na našu udobnost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!