Uspješna 2023. godina krunisana još jednim priznanjem: Ana Radonjić dobitnica godišnje nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore

Izvršna direktorica kompanije ENTEXT d.o.o., Ana Radonjić, dobitnica je godišnje nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore – najbolji menadžer/ka u kategoriji srednjih preduzeća.

Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore, na predlog Predsjedništva AMM-a koje je razmotrilo 91 kandidaturu, donio je odluku da najprestižniju poslovnu nagradu na nacionalnom nivou, koja je pod institucionalnim pokroviteljstvom Vlade Crne Gore, dodijeli u 12 kategorija.

Promovišući rezultate, izvrsnost, konkurentnost i filantropiju, kao i sektorsku i regionalnu zastupljenost, Asocijacija menadžera je donijela odluku da se nagrada za 2023. godinu dodijeli menadžerima i kompanijama u sektorima energetike, telekomunikacija, prerade i proizvodnje hrane, hotelijerstva, ICT-a, turizma, građevinarstva, trgovine i edukacije.

Pored impresivnih poslovnih rezultata, biznis liderke i lideri za 2023. godinu i njihove kompanije, prepoznati su i po podršci humanitarnim aktivnostima, mladima, sportu, kulturi kao i ostalim vidovima društveno-odgovornog poslovanja, što je Upravni odbor i ovom prilikom posebno cijenio.

Ova nagrada je najbolji pokazatelj dobro planiranog i realizovanog strateškog puta naše kompanije. Želim da zahvalim najbližim saradnicima, svom menadžerskom timu i svim zaposlenima, na njihovom ogromnom zalaganju i posvećenosti, jer bez svega toga nema uspjeha, istakla je Ana Radonjić.

Prethodni Vrijeme je za renoviranje: vaš vodič do modernog kupatila 
Sljedeći Novo u ENTEXT ponudi: GARDA baštenski namještaj za  uspješnu turističku sezonu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!